Acasă Servicii Parteneri Clienţi Utile Galerie Foto Despre Noi Contact

®

Termeni şi condiţii

   Elite Car Service garanteaza confidentialitatea datelor personale culese in timpul vizitarii de catre dvs. a paginilor de internet ale marcii Elite Car Service, in concordanta cu legislatia romana in vigoare.

   Elite Car Service prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor noastre, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale Grupului Brady sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfactie a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001.

   Elite Car Service este operator de date cu caracter personal, cu numarul de notificare la A.N.S.P.D.C.P. In curand.

   Paginile de internet Elite Car Service pot include, insa, legaturi si catre alte pagini de internet pentru care nu ne asumam nici un fel de raspundere legala privind confidentialitatea acestor date personale. Firma noastra raspecta dreptul dumneavoastra la intimitate si garanteaza protejarea datelor dumneavoastra, asigurandu-va ca aceste date nu vor fi difuzate catre terti decat cu acordul dumneavoastra.

   Copyright Elite Car Service. Toate drepturile rezervate. Textul, imaginile, graficele, fisierele audio, fisierele animate, cele video si aranjarea lor pe site-urile Internet Elite Car Service sunt in totalitate subiectul protejarii dreptului de proprietate intelectuala Elite Car Service. Aceste obiecte nu pot fi copiate pentru a fi folosite in scop comercial sau distribuite, asa cum nu pot nici sa fie modificate sau publicate in cadrul altor site-uri. Unele site-uri Internet ale Elite Car Service contin si materiale care sunt subiectul protejarii prin copyright detinute de furnizorii acestora.

   Anumite informatii despre produse, ilustratii si imagini continute in acesta pagina de internet au fost pregatite pentru o folosinta generala pentru paginile de internet ale Elite Car Service din diferite tari, situatie in care aceste date ce nu sunt disponibile in toate tarile sau care, pentru a satisface cerintele pietii locale sau reglementarile din acele tari, pot fi disponibile doar cu specificatii sau configuratii diferite.

   Societatea noastra isi rezerva dreptul de a modifica preturile si informatiile de pe site fara un aviz prealabil.

   Cu exceptia altor precizari, toate marcile comerciale afisate pe site-urile Internet ale Elite Car Service sunt subiectul drepturilor asupra marcilor inregistrate Elite Car Service, ale logo-urilor si emblemelor companiei.

   Difuzarea informatiilor prezentate in aceste pagini este in conformitate cu legislatia in vigoare. Acest site contine legaturi (link-uri) si catre site-uri externe, ce nu se afla sub controlul Elite Car Service. De aceea nu suntem responsabili sub nici o forma pentru continutul niciuneia dintre aceste pagini.


Contactaţi-ne

Copyright © 2013-2021 Elite Car Service

Toate drepturile rezervate.

Termeni şi condiţii

Protecţia datelor