Acasă Servicii Parteneri Clienţi Utile Galerie Foto Despre Noi Contact

®


Diagnoză Profesională

În maşinile zilelor noastre pot exista câteva zeci de microcalculatoare.

Astfel, tot ce este comandat şi supravegheat prin microcalculator: motor, ABS, airbag, senzor ploaie, climă, comandă vocală, deschidere prin amprentă digitală,...etc. poate fi diagnosticat, reglat şi adaptat. Pot fi resetate şi reprogramate intervalele de servisare, sau activat şi decaztivat controlul presiunii din pneuri, poate fi adaptat regimul pneurilor pentru iarnă / vară, adaptaţi parametrii sistemului de comfort, resetat calculatorul de airbag...etc.

La motoarele diesel de ultimă generaţie, periodic se regenerează filtrele de particule din sistemul de eşapament, intervenţie care neexecutată la timp poate cauza costuri suplimentare foarte mari.

La schimbarea injectoarelor se reprogramează calculatorul cu parametrii injectoarelor noi. Iată numai câteva exeple pentru care este bine să veniţi la o Diagnoză.


Putem spune că suntem printre cei mai buni pentru că:


V-a convins Elite Car Service ?

Cunoaşteţi situaţia: pe piaţă intră tot mai multe modele noi de autovehicule , care devin tot mai complexe. Noi tehnologii. Noi sisteme electronice. Noi materiale. Noi metode de lucru. Noi lubrifianţi. Chiar şi noi combustibili. Cine mai reuşeşte să fie la curent cu toate?Elite Car Service este singurul service independent din Romania care este acreditat de VOLKSWAGEN AG de accesul la toate informatiile grupului VOLKSWAGEN AG inclusiv la Diagnoza On-Line conexiune directa la serverul din Germania.

Putem efectua orice operatiune de Diagnoza exact ca cea din reprezentantele VOLKSWAGEN AG.


Nou! am obtinut si acreditarea din partea Adam OPEL AG in folosirea softului de Diagnoza GDS Global Diagnostic System si SPS Service Programming System


Contactaţi-ne

Copyright © 2013-2021 Elite Car Service

Toate drepturile rezervate.

Termeni şi condiţii

Protecţia datelor